close
آخرین مطالب
  • تبلیغ شما در اینجا
  • طراحی سایت شخصی
  • طراحی سایت فروشگاهی
  • طراحی سیستم وبلاگدهی
  • سیستم سایت ساز اسلام بلاگ
  • مگا برد - پلتفرم خرید اینترنتی قطعات موبایل مگابرد
  • تحلیل و نمودار سازی فرم های پلاگین گرویتی وردپرس
  • اولین تولید کننده پلاگین های مارکتینگ و سئو کاملا ایرانی
  • اولین پلاگین دیجیتال مارکتینگ وردپرسی
  • loading...
    YourAds Here YourAds Here

    دستگاه سانترال پاناسونیک

    بازدید : 244
    يکشنبه 27 بهمن 1398 زمان : 20:46

    اجزای سیستم PBX تلفن سانترال پاناسونیک:

    PBX تلفن سانترال پاناسونیک عمدتا شامل اجزای زیر است:
    1. یک باکس، محافظ یا جعبه برای پوشاندن بخش های داخلی تلفن سانترال
    2. کنسولی برای صفحه سوئیچ های مخصوص کاربران، تا بتوانند تماس های ورودی و خروجی را برقرار نمایند.
    3. کنترلر ها یا کامپیوترهایی برای پردازش داده های تلفن سانترال
    4. خطوطی برای وصل نمودن PBX تلفن سانترال پاناسونیک به PSTN
    5. کارتهایی برای سخت افزارهای چون سیستم منطقی، سوئیچینگ و پاور و سایر سخت افزارهای مورد نیاز برای عملکرد PBX تلفن سانترالبه گزارش ما ، شاید شما هم پیش از این نام تلفن سانترال به گوشتان خورده باشد اما ندانید که دقیقا چیست؟ باید بگوییم که اصولا در محیط‌های اداری ، تجاری و در سازمان‌ها همیشه از تلفن‌های سانترال استفاده می‌کنند. تلفن های سانترال تفاوت‌های با تلفن‌های معمولی دارند فروش سانترال پاناسونیک که در این جا به توضیح آن‌ها خواهیم پرداخت. در این نوشتار سعی بر آن داریم تا چگونگی نصب و استفاده از تلفن سانترال را به شما معرفی کنیم.

    6. نقاط انتهایی خطوط که شامل تلفن های رومیزی، ماشین های فکس، کارتهای اعتباری، ترمینال ها و . . . می گردد.
    7. هر ابزار دیگری که در هنگام ضرورت نصب می شود مانند صندوق های صوتی، گروه های تماسی و . . .

    انقلاب سیستم های PBX تلفن سانترال پاناسونیک:

    اولین سیستم PBX سانترال، نیازمند یک اپراتور انسانی بود و به صورت صفحه سوئیچ طراحی شده بود. وقتی که یک تماس خارج سازمانی برقرار می شد، تماس گیرنده باید ارتباط با بخش یا فرد مورد نظر را درخواست می نمود تا تماسش را وصل نمایند. به همین شکل، اگر کارمند سازمان قصد برقراری تماس را داشت اپراتور او را به هدف مورد نظر وصل می نمود. اگر سازمان حجم بالایی از تماس ها را داشت، اپراتورهای زیادی برای پاسخگویی به تماس ها نیاز بود.

    با گذر زمان، صفحه سوئیچ های دستی جای خود را به بردهای الکترومغناطیسی دادند. آخرین مدل موجود از سیستم های PBX سانترال می تواند IPرا مدیریت نماید و به جای خطوط PSTN سنتی، به تلفن های رومیزی یا سایر نقاط پایانی خطوط سیپ SIP وصل شود. این سیستم های سانترال IP PBX نامیده می شوند.

    مقایسه سیستم های PBX سانترال پاناسونیک در محل و سیستم های PBX سانترال پاناسونیک میزبانی شده:

    ممکن است سیستم های PBX سانترال پاناسونیک در محل اداره یا سازمان یا در محل فراهم کننده سرویس قرار داده شده باشد. اگرچه دو اصطلاح در محل و میزبانی شده ممکن است با عنوان ویپ VoIP شناخته شوند مفهوم این کلمات ممکن است برای تلفن های وصل شده از طریق کابل نیز موجود باشد.

    عمدتا شرکت های بزرگتر، سیستم های PBX سانترال خود را خریداری می نمایند در حالی که شرکت های کوچک تر ممکن است از سیستم centrex استفاده نمایند. بدین معنا که فراهم کننده سرویس PBX در اداره یا سازمان واقع می شود و مشتری را از دردسر نگهداری سیستم رها می گرداند.

    امروزه میزبانی PBX تلفن سانترال معانی متفاوتی

    همانطور که پیش‌تر گفتیم تلفن‌های سانترال که می‌توانیم آن را سیستم تلفن سانترال نیز بنامیم، نوعی از تلفن‌ هستند که می‌توانند به طور همزمان چند خط را مدیریت و متصل کنند. این نوع تلفن‌ها عموما در مراکز تجاری ، اداری ، سازمان‌ها ، دانشگاه‌ها و ... مورد استفاده قرار می‌گیرد. از مهم‌ترین کلید های موجود روی این نوع از تلفن‌ها می‌توان KTS و PBX را نام برد. تلفن‌های سانترال هم‌چنین می‌توانند یک منشی تلفنی ایجاد کنند و هم این که خطوط را به نوعی تقسیم نمایند. فروش سانترال پاناسونیک دست دوم

    اگر بخواهیم این موضوع را بیشتر روشن کنیم می‌توانیم از یک مثال استفاده کنیم. فرض کنید شما 20 خط شهری تلفن داشته باشید. اگر بخواهید از تلفن‌‌های معمولی استفاده کنید، شما نیاز به 20 تلفن خواهید داشت که در واقع قرار دادن همه‌ی آن‌ها روی یک میز و استفاده همزمان از آن‌ها امکان پذیر نمی‌باشد. در این جا تلفن‌ سانترال به کمک ما آمده است.

    هم‌چنین از دیگر مزایای بسیار مهم و کاربردی تلفن‌های سانترال که سبب شده استفاده از آن همه‌گیر شود ، امکان ارتباط داخلی با دیگر بخش‌های سازمان ، اداره و یا مراکز تجاری است بدون این که هزینه‌ای را برای شما در پی داشته باشد. برای مثال اگر شخصی با شما که در اتاق الف هستید، تماس گرفت و نیاز به صحبت با فرد دیگری که در اتاق ب دارد، شما می‌توانید فروش سانترال پاناسونیک 824 به راحتی هر چه تمام تر فرد متقاضی را به مخاطب خود وصل کنید. اگر تلفن‌های سانترال نبودند، مخاطب بایستی به اتاق شما می‌آمد ، یعنی شما باید او را صدا می‌زدید و وقت زیادی در این میان تلف می‌شد که قابل برگشت نیست. در واقع یکی از مهم‌ترین سرمایه‌های هر سازمان ، وقت کارکنانش است که این گونه به راحتی به هدر می‌رود. از centrex اصلی دارند. آنها با نام cloud PBX نیز نامیده می شوند چرا که همه عملکردهای آن ها از طریق اینترنت انجام شده و فراهم کننده سرویسی با چندین کلاینت همزمان است. می توان گفت این سرویس یک سرویس نرم افزار (SaaS) شبیه به ایمیل میزبان یا نرم افزار تولید محصول خواهد بود.

    مقایسه سرویس های سانترال آنالوگ با IP PBX

    سیستم های PBXابتدایی ماشین های آنالوگی بودند که نیاز به مدیریت و هدایت دستی یک شخص داشتند. این پکیج ها برای کار با مدارات و سوئیج هایی که در انتهای PSTN قرار داشتند، طراحی شده بودند.

    خطوط مسی وصل شده به PBX با شبکه های عمومی و ارتباطات آنها باید توسط تکنیسین های شرکت مخابرات از لحاظ فیزیکی و سخت افزاری متصل شوند. به همین دلیل هر حالت ارتقا و توسعه در سیستم موجود نیازمند زمانی طولانی برای تکمیل بوده و اغلب یک بازه زمانی مشخص را می طلبد.
    این سیستم ها از لحاظ تکمیل عملکرد و استفاده ساده بوده اما فاقد انعطاف یا توسعه بودند. اگرچه ماژول هایی می توانستند برای توسعه ویژگی های سیستمی اضافه گردند اما امکان مجتمع نمودن آنها با کانال های ارتباطی دیجیتال مانند پیام مستقیم، اشتراک گذاری صفحه و سایر تکنولوژی های مدرن وجود نداشت.

    هر تغییری در سیستم زمان بسیار زیادی برای پیکربندی و سازماندهی داشت که نیازمند متخصصان داخلی سیستم بود.

    پکیج های مدرن IP PBX منعطف تر و قابل تطبیق تر هستند. به جای خطوط مسی که توسط PBX به PSTN وصل می شوند از خطوط سیپ SIP برای تماس از طریق IP استفاده می نمایند. تماس های صوتی از طریق اینترنت مستقیم بوده و داده های شبکه یکسانی را استفاده می نمایندیکی دیگر از مزایای تلفن‌های سانترال این است که می‌توانید چندین نفر را پشت خط نگه دارید و به راحتی آن‌ها را مدیریت کنید. منشی خودکار هم یکی دیگر از ویژگی‌های این تلفن‌های سودمند هستند. در واقع هنگامی که با شماره‌ی مورد نظر تماس گرفته شود، صدای ضبط شده که همان منشی خودکار است، اشاره می‌کند که برای وصل شدن به بخش مالی باید کلید 1 ، و برای اتصال به بخش آموزشی کلید 2 و همینطور الی آخر.فروش سانترال پاناسونیک کارکرده

    یکی دیگر از مزایای این تلفن‌ها توانایی کنترل داخلی آن است . یعنی شما می‌توانید با انجام برخی تنظیمات ساده از تماس کارکنان به بیرون از شرکت جلوگیری کنید. تلفن‌های سانترال بیش از 400 کد دارند که شما می‌توانید با استفاده از آن‌ها ، تلفن‎‌ را به حالت سفارشی مورد نظر خود درآورید. تا به اینجا متوجه شدید که تلفن سانترال چیست و چرا باید از آن‌ها استفاده کرد. در واقع اگر شما مدیر یک سازمان هستید باید حتما از این نوع از تلفن‌ها استفاده کنید. اگر در انتخاب برند تلفن سانترال دچار شک و تردید هستید، ما به شما تلفن سانترال پاناسونیک را پیشنهاد می‌کنیم.

    انواع تلفن سانترال

    تلفن‌های سانترال به طور کلی به دو دسته کم ظرفیت و پرظرفیت تقسیم می‌شوند. تلفن‌های سانترال کم ظرفیت می‌توانند تا 8 خط شهری و 24 خط داخلی را پشتیبانی کنند. بنابراین اگر شما در یک سازمان ، اداره یا مرکز تجاری کوچک هستید، تلفن ‌های سانترال کم ظرفیت گزینه‌ی خوبی برای شما هستند. سانترال‌های پرظرفیت از تعداد خطوط داخلی و شهری بیشتری پشتیبانی می‌کنند که در مدل‌های مختلف تعداد آن‌ها متفاوت است. اگر شما به دنبال یک تلفن سانترال پاناسونیک می‌گردید، حتما به مقیاس و اندازه سازمان خود توجه کنید و طبق نیاز خود خرید کنید تا هزینه بیهوده نکرده باشید.

    در حین خرید سیستم‌های سانترال پاناسونیک به چه نکاتی توجه کنیم؟

    • همواره حین خرید تلفن سانترال پاناسونیک و ... شما باید به اتصال تلفن توجه داشته باشید. زیرا اتصال به دو صورت ارتباط ثابت یا VoIP انجام می‌شود. اکثر افراد گزینه دوم را به دلیل راحتی بیشتر ترجیح می‌دهند.
    • اگر بین کارکنان شما افرادی هستند که در یک مکان نیستند، باید از سیستم شبکه مجازی استفاده کنید. پس حین خرید سیستم سانترال به سیستم تلفن مجازی دقت کنید.
    • اگر نیاز به ضبط تماس‌ها و مکالمه‌ها دارید بایستی به حافظه‌ی ذخیره سازی آن توجه کنید تا بعدا با مشکل مواجه نشوید. فروش سانترال پاناسونیک تهران
    • برخی از تلفن‌های سانترال هزینه نگهداری زیادی دارند. شما باید به این نکته توجه داشته باشید و آن را از فروشنده دستگاه بپرسید.

    که قبلا برای استفاده از آیتم هایی مانند اشتراک سند یا آپلود فایل مورد استفاده بودند. هر تکنولوژی IP PBX مدرن با یک رابط کاربری عمومی یا یک صفحه آنلاین برای تنظیمات پیکربندی همراه است.

    در این سیستم بدون نیاز به حضور تکنیسین شرکت مخابراتی، عملیات انتقال، اضافه نمودن و حذف می تواند در کمترین ساعت انجام شود. در این سیستم میزبان یا cloud PBX ، درخواست خطوط اضافی از پشتیبان بسیار راحت بوده و حداکثر چند ساعت زمان می برد. هایبرید جزء تلفن‌های رومیزی شناخته می‌شود. فروش ادویه این مدل نیز از طریق دو زوج بوق و دیتا به سانترال متصل می‌شود. این تلفن هم دارای ویژگی برقراری گفتگو دوطرفه و هم امکان ارسال و یا دریافت دیتا را دارد.

    دوربین مدار بسته چیست ؟

    در جهت اهداف نظارتی و شخصی اقدام نمایید. تاریخچه استفاده از اولین دوربین مدار بسته به سال 1942 باز می‌گردد که ارتش آلمان برای نظارت بر روند پرتاب موشک های خود از دوربین مدار بسته استفاده کرد. اولین دوربین های تجاری با نام Vericon در سال 1949 در آمریکا به بازار عرضه شدند و نکته قابل توجه این عرضه تجاری، عدم نیاز به هر گونه مجوز دولتی برای استفاده از دوربین مداربسته بود.دوربین مداربسته وسیله‌ای است که توسط آن می توانید نسبت به ضبط تصاویر فروش دوربین مداربسته

    با استفاده از امکان برقراری تماس از طریق IP، سیستم PBX ویژگی ها و ست های ابزاری بسیاری را به سیستم خود اضافه نمود. امکانات دیگر مانند تماس تصویری، ارسال فکس، پیام مستقیم و . . . اضافه گردید تا عملکرد بهتری که متناسب با فرایندهای تجاری روز باشد را در بر داشته باشد.

    نصب تلفن سانترال توسط کارشناس
    نظرات این مطلب

    تعداد صفحات : 3

    درباره ما
    اطلاعات کاربری
    نام کاربری :
    رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    چت باکس




    captcha


    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 32
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 3
  • بازدید کننده امروز : 3
  • باردید دیروز : 162
  • بازدید کننده دیروز : 163
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 168
  • بازدید ماه : 171
  • بازدید سال : 171
  • بازدید کلی : 9072
  • کدهای اختصاصی